Halat és puliszkát gyakran készítek.
A puliszka töret egy újdonság nálam!
Egészséges, és gyorsan elkészül.
A halat, most gyömbéres, paprikás, kukorica lisztben forgattam meg.
A puliszka is más ízű lett, fűszeresebb volt az íze.
A tengeri halat, sóztam, borsoztam bele forgattam a gyömbéres lisztbe.
Közben a serpenyőben az olajon pároltam vékonyra szeletelt, hagymát, gombát.
Van egy nagyon jó mandolinom ( szeletelőm) , cserélhető betétekkel.
Szép vékonyra szeletel.
Kiszedve az olajból a megsült hagymát, gombát, ebben az ízes olajban sült meg a hal.
A visszamaradt kukorica liszthez került még só, liszt, tojás, és kevés tej.
Ezt sütöttem meg a hal után.
Ezt sütöttem meg a hal után.
Közben még sült a mikróban 2 közepes burgonya a héjában.
Gyors és finom egy tál étel.
Még volt a kertemben rukkola, azzal ettem.
Még volt a kertemben rukkola, azzal ettem.