Az idén nem sikerült a petrezselyem, nem kelt ki csak kevés, pedig sokszor vetettem újra.
Így meg kell becsülni minden szálat, levelet, gyökeret.
Paprikába is szoktam tömködni a leveleket!
https://bloggeranyo.blogspot.com/2017/09/paprikaba-bujtatott-zold-levelek.html
Paprikába is szoktam tömködni a leveleket!
https://bloggeranyo.blogspot.com/2017/09/paprikaba-bujtatott-zold-levelek.html
1500ft-ért láttam 1 kg petrezselymet!
  Össze gyűjtöttem az előfőzött rizs, lyukacsos tasakjait és abba került a levél, erős szára, amit máskor eldobok. 
Most a gyökeret fogja helyettesíteni.
Jól megtömködtem a zacskót, és egy cérnával elkötöttem!
 A leforrasztása nem járt  sikerrel, szét nyílott.
Ez a zacskó bírja a hőt, kerülhet a levesbe.
Fűszernövényeket is ebbe rakok, bírja a főzést, és nem fő szét a levél, nem úszkál az ételben, egybe marad. Lényeg, hogy az íze kifő. 
