Most rászántam magam.
Egy hete kezdtem.
3 literes befőttes üvegbe következő alapanyagok kerültek.
2 ek fehér rozsliszt
2 ek árpaliszt
2 ek szójaliszt
2 ek búza korpa
 2 ek búzacsíra
2 ek zabliszt
 2 ek burgonya pehely
Este megetettem még 2 ek bl 55-ös liszttel.
A 6. napon 20 dkg lisztet kapott és 1 dl vizet.
Az üvegnek a kétharmadáig telt meg.
Az üvegnek a kétharmadáig telt meg.
 Ki vettem belőle kb
30 dkg-ot, a többit a hűtőbe raktam, ott pihen.
 A kivett adaghoz
került
20dkg  liszt ,
 1 kk cukor
fél dl tej.
Másnapig kelt.
Reggel újra megetettem 10 dkg liszttel, és 1 dl tejjel.
Délután ezzel sütöttem a kenyerem.





 

.jpg)










