2 dl apró kukorica kása
3 ek kukorica liszt
6 dl víz
2 dkg vaj, só
A feltéthez:
2 szelet disznósajt
2 fej hagyma
4 cikk fokhagyma
2 ek tyúk zsír
4 db új burgonya
2 db tojás
só, bors
csipet piros paprika
A puliszkához a vizet felforralva , hozzá kerül a kása, a liszt a só.
Állandó kevergetés közben fő.
A végén hozzá adom a vajat is.
A feltéthez: a karikára szeletelt hagymán, fokhagymát megdinsztelem a zsiradékon, hozzá adom a párolt burgonyát. a disznó sajtot, a fűszereket.
Jól átpirítom,.
A kissé habosra felvert tojást ráöntöm, pirosra sül, szinte egyben megfordítom.
Másik oldala is jól megsül.
Szinte egy darabolható lepény készül.
Nagyon ízletes.