2015. március 30., hétfő

Gombás, brokkolis csirkemell, kókusztejjel.


50 dkg brokkoli
30 dkg gomba
10 dkg margarin-laktózmentes
4 dl kókusztej
1.5 dl alaplé
2 ek curry por
 ízlés szerint
bors ízlés szerint
A húst felkockázzuk, a brokkolit és a gombát megtisztítjuk, a brokkolit rózsáira szedjük, a gombákat négyfelé vágjuk.

A margarin felét serpenyőben felforrósítjuk, beletesszük a gombát és a brokkolit, majd megpároljuk őket.

A zöldségeket félretesszük, majd a serpenyőben a maradék margarinon 5 percig pirítjuk a csirkét. 

Felöntjük a húslevessel és a kókusztejjel. Sóval, borssal és curryvel ízesítjük, a keményítővel pedig sűrítjük.
A zöldségeket visszatesszük a hús mellé, összeforraljuk, és ezzel készen is vagyunk.

Nincsenek megjegyzések: