20 dkg cukrot meg karamellízálok.
Bele öntöm egy kivajazott közepes tepsibe. (pecsenyesütő).
A meghámozott szeletelt körtével kirakom. 
Nálam egy pár szem őszibarack és szilva is került közé.
 Ráöntöm a tésztát.
 Tészta:
2 dl joghurt
1,5 dl olaj
15 dkg kristálycukor
 4 dl liszt
 1 cs sütőpor( a foszfátmentes sütőporból fél cs)
1 cs vaníliás cukor
2 db tojás
 pici só.
A tojást a cukorral kikeverjük
Hozzá adjuk a joghurtot a sót az olajat  apránként, és a végén a sütőporos lisztet.
A sütőt 200C°-ra  előmelegítem.
 10 perc után mérsékelem 170 C °-ra  így sül még 20 percig.
Még melegen egy  fém tálcát teszek a tepsi tetejére és kifordítom a tepsiből. 
A körte lesz felül. 
Gazdagíthatjuk a tetejét főzött, vajas krémmel, olvasztott csokival megcsurgatva.
A karamell, nagyon finom a tetején.



 










.jpg)




































