Mutogatják már magukat.
Nagy kincs,most minden szál növény.
Ebben az évben nem kényeztetett el bennünket az időjárás.
Már több adag, zöld fűszert megszárítottam aszalóban, fűszerpor készül belőle.
Szinte minden nap megy az aszalógépem.
Később meg delikát ételízesítő,készül, a gyökérzöldségek kerülnek hozzá, sárgarépa,zeller, petrezselyem,paszternák,mind megterem a kertemben.
Kerül bele , izsóp, oregánó, paprika, majoranna, tárkony, hagymaszár,( a mindig hagymám szára, egész a fagyokig zöld) kakukkfű, mindig fokhagyma levele,lestyán, petrezselyem , zeller, kelkáposzta, spenót levél.
Ezek a zöld levelek az aszalóban megszáradnak, majd porrá őrlöm, átszitálom.
Egy szép zöld alap fűszerport kapok, ezt még lehet tovább ízesíteni,halakhoz, húsokhoz,salátákhoz.
Kerülhet bele, koriander, vagy kurkuma, ízlés szerint piros por paprika, (nálam saját füstölésű) paradicsom por is készül,azzal is ízesíthető, meg gomba porral.
Cékla és piros spenót ,szép pirosra színezi, ezt salátákra használom.
Darálok is zöldség keveréket,só nélkül kerülnek a fagyóba.
Ajándékozok is belőle.
Darálok is zöldség keveréket,só nélkül kerülnek a fagyóba.
Ajándékozok is belőle.
Szereti a család, a barátok.
Sok a baj vele, de megéri, nincs benne semmi adalék anyag, tartósító, és só mentes.