2014. október 24., péntek

Sajt, zöldségek, bundában.


Szeretem a palacsinta tésztába, bundába forgatott zöldségeket.
Most  mozzarella sajtot is bundáztam.
A sajtot kicsit megvizeztem, egy bazsalikom levelet nyomtam rá, majd kukorica keményítőben megforgattam.
Aztán  kétszer a masszába.





Súrú palacsinta tésztát készítettem, szódabikarbónával.
Liszt, tojás, tej felhasználásával.
Puffasztott amaránt és szárított búza csira is került bele.

Forró, bő olajban sültek ki a sajt , gomba, és brokkoli rózsák.
Szinte azonnal fordítom, ahogyan a forró olajba raktam, így nem folyik le a tészta a szeletekről. 
Aztán még egyszer megfordítom.
Most héjában sült majonézes burgonya és lila hagyma lekvár került mellé, köretnek.

Nincsenek megjegyzések: