4 dl liszt, vegyesen, sima és rétes BL 55-ös,és 2 ek rizsliszt
  3 tojás sárgája
 3 ek tejföl
1 ek tyúk,vagy kacsa  zsír
 1 kk sikér
4 ek kovász.
kevés tej,ha szükséges, (a liszt minőségétől függ.)
Hozzávalókat gép össze dagasztotta, félóránként megismételtem háromszor.
Majd a pulton kézzel,átdagasztva pihent fél órát.
Ujjnyi vastagra kinyújtottam, szeleteltem, és formáztam.
Kör alakban is kipróbáltam, így jobban látszik a bélzet, mint a tekeréseknél.
Bő, forró olajban sült.
Saját készítésű szőlő, és birs lekvárral fogyasztottam.
4 ek kovász.
kevés tej,ha szükséges, (a liszt minőségétől függ.)
Hozzávalókat gép össze dagasztotta, félóránként megismételtem háromszor.
Majd a pulton kézzel,átdagasztva pihent fél órát.
Ujjnyi vastagra kinyújtottam, szeleteltem, és formáztam.
Kör alakban is kipróbáltam, így jobban látszik a bélzet, mint a tekeréseknél.
Bő, forró olajban sült.
Saját készítésű szőlő, és birs lekvárral fogyasztottam.
 
