Most  sertés szűzpecsenyét készítettem, Wellington módra.
 Egy nagy darab folpackra fekete erdei sonka került.
Közben elkészült a hagymás, gombás,  sóval borssal fűszerezett massza, amit kevés tejföl, egy db tojás ízesített,és 3 ek zsemlemorzsa kötött meg.
Ezzel a masszával egyenletesen lekentem a sonkákat.
A szűz pecsenyét , körkörösen, forró kókusz olajban megpörösítettem, bezártam a rostokat.
Sóval, borssal,török húsfűszerrel megszórtam és ráfektettem a gombás masszára.
A folpakkal  feltekertem és hűtőbe pihent két órát.
A kiolvasztott leveles tésztába tekertem, amit megkentem tojással.
Forró 200C°-os sütőbe került 10 percre, majd 150 C°-on sült fél órát.
Burgonya püré,  és  őszibarack befőtt került mellé.




 

























%2B-%2Bp%C3%B6tty%C3%B6s.jpg)
















