2011. március 18., péntek

Újra itt.

A télnek vége. Most meg itt a tavaszi munka.

Többször utaztam a „messzi” unokámhoz.

Így a blogomat elhanyagoltam.
Főznöm sem kellett.
Ma viszont kénytelen voltam valamit"kotyvasztani", nem volt ebédem. Lefotóztam a mai menümet.
Pangasius halfilét sütöttem.
Natúr formában.
Kukorica liszt és apró kukorica kása, piros paprikával elkeverve.
A megsózott, borsozott halfilét ebben megforgattam.
Kevés olíva olajon 2-3 perc és készre sül.
Ropogós kéreg alakul rajta.
3 db burgonyát ujjnyira szeletelve a hal után sütöttem ki. Szeretem, hogy a kis „pöröket” megköti.
2 db almát nyolcadoltam héjastól. Az olajba diónyi vaj került, és egy evő kanál méz.
Ebbe forgattam az almát 2 percig fedő alatt, majd a nélkül.
Szinte meg karamellizálódott,.
Nagyon pikáns íze lett.
Saját készítésű céklával fogyasztottam.


         Imádom a tengeri halat!

A kis bazsalikom ág, már idei vetés, az ablakban nő cserépben.