A malacka reggel még szaladgált, délután belőle készült a finomság.
A szűzpecsenyét kaptam meg ,nagyon szép két darab.
Azt most nem sütöttem meg.
A "hónalja szalonnát " viszont megsütöttem.
Alig volt rajta szalonna, inkább hús.
Nagyon finom rész pecsenyének.
Egy kis zsír a vas lábasba, és ezen sül párolódik, kevés sóval, a végén borssal a pecsenye.
Párolt zöldséget készítettem hozzá, a pároló betét fölött.
Sárgarépa,Pak Choy ,Brokkoli és 2 db burgonya, egy csokor zöld fűszer növény.
Oreganó, tárkony,tölgylevelű rukkola,petrezselyem levél.
Tengeri sós víz a pároló alatt.
A zöldségeken egy kis delikát.
Majonézzel ettem.
A Pak Choy,(kínai kel)és a tölgy levelű rukkola saját nevelés.
Tölgy levelű rukkola.