2016. augusztus 21., vasárnap

Bundás csirkemell, és gomba!


A vékonyra szeletelt, csirkemell csíkokat, és a gombát egészben, most egy nagyon finom bundában sütöttem.
Bunda: 
  tej
 liszt
 reszelt csedár sajt
 tojás+ egy fehérje
sütőpor.
Átdarált kukoríca pehely.
Kókuszolajban sült.
Héjában sült, kissé áttürt burgonya volt a köret, kevés kókusz olajjal meglocsolva.
Friss uborka saláta készült hozzá.

Burgonyafánk, maradékból!


Előző napról megmaradt burgonya püré, feljavítva:
reszelt csedár sajt
1 kk sütőpor
 2 ek tejföl
 annyi liszt, amennyit felvesz.
1 db tojás
Késes aprítóban állítottam össze, nagyon jól kikeveri, de még kanállal jót átforgattam, had levegősödjön.
Forró kókusz olajban sütöttem. 
Két kanál segítségével szaggattam az olajba.
Köretnek, de fahéjas cukorral megszórva, édességnek is kíváló.
Most egy kis pikáns, kökénylekvárral ettem.