2015. december 26., szombat

Harcsapaprikás, túrós tésztával.


Szent este ez volt a menü. Mindenki kivette a készítésből a részét.
Halászlé, amit a menyem készített.
Harcsapaprikás a fiamtól.

Én a túrós tésztához gyúrtam a tésztát.
A nagylány unokám bacont sütött rá, és ment a sütőbe kicsit pirulni.

Valami fenséges étel, csodás ízekkel.
Finom, 7 éves bort ittunk hozzá.
Előtte egy kis házi dió pálinkával ágyaztunk meg neki.

Mákos, kókuszos, áfonyás bejgli torta.





Bejgli, az kell karácsonykor!
Most is készült, mákos és diós.
A mákosba,reszelt alma, kókusz és áfonya, a diósba mazsola került.
A mákosat torta formába raktam.
Már máskor is készítettem így.
Receptet ITT találod.



Diós is készült.




Habkarika, habcsók.






A süteményezéskor, főzéskor kimaradt tojás fehérjét, lefagyasztom. 
Most is összegyűlt kevés és ,újból készült habcsók, habkarika.
Színeztem is.
A receptet ITT találod!