2016. március 7., hétfő

Tésztákat formáztam.


Majdnem minden héten gyúrok tésztát. 
 Most 5 tojás sárgáját és 3 egész tojást használtam fel.
A vasárnapi húsleveshez készült közepes metélt.
Mennyivel finomabb a leves a friss tésztával!
Ezenkívül  formáztam  még, cavalettit, kétféle csigát, és egy csavart orsót is.


Egy adag túrós csuszára való is készült.


Rántott, szűzérme, virslivel töltve.


Egy kisebb  darab szűzpecsenyét felszúrtam.
Fűszereztem, kivül, belül. sóval , színes borssal.

Bele nyomtam 2 db virslit.
Felszeleteltem kisebb darabokra és kipaníroztam.


Forró olajban sült.
Gombát és zellert is rántottam mellé. 
Burgonyapüré és körte befőtt kísérte a tányéron.