2020. május 17., vasárnap

Halat füstöltem!


Halfüstölő dobozban, amit nemrég szereztem be, halat füstöltem, kint az udvaron, készült, közben a kerti munkát végeztem.

Bükkfa forgáccsal, és kevés kukoríca kásával. ettől lesz szép piros.
Füstöléshez az egyik borszeszégőt gyújtom be csak. 
Most sült is a hal, így mindkettő üzemelt.
Kicsit túl is füstöltem, 45 perc bőven elég legközelebb, így készül. burgonya is sült, füstölődött mellette, meg hagyma darabok. 
A halat saját , zöld fűszer keverékemmel, ízesítettem. Só, bors került még rá.

A belsejükbe , zöld ánizs kapor, és medvehagyma levél került.


Friss ,kovászos kenyérrel,  friss medvehagyma és ánizs levéllel, és olajban eltett sült paprikával, paradicsommal  fogyasztottam.