Jó vékonyra kiklopfolom a csirke mellet, folpak alatt.
Sóval, durvára őrölt színes borssal megszórom
Sóval, durvára őrölt színes borssal megszórom
Sajt, rá a medvehagyma levél, sonka, megint sajt kerül.
A végére egy sorban őszi barack cikkek, aszalt szilva,és feltekerem a folpakkal, amibe klopfoltam.
Kicsit pihen, érnek az ízek.
Vajjal dúsított olajban átforgatom és megy a grillbe.(ha több is készül a sütőbe)
Tejszínnel kenegetem és 10 perc alatt pirosra sül.
Most fűszeres toast lapka sajt került bele, ami nagyon pikáns ízt ad neki.
Szeleteléskor a medvehagyma zöld színe nagyon mutatós és jóízű is.
Készült már spárgával is, barack helyett.
és saját zöld dió befőttel, szilva helyett.
Hidegen is finom. Vendégvárónak előre elkészíthető.
Most medvehagymával, a spenót helyett.
Kétféle sajt, medvehagyma.
Sonka
Már zöld dió is került rá, az aszalt szilva ,áfonya és barack mellé.
Tejszín, és vaj a tetejére.
Sütés közben még kenegetem tejszínnel.
A végén grillezem kicsit.
Csodálatos ízvilág a zöld dió, az aszalt szilva édessége, a barack íze a medvehagyma fűszeres, fokhagymás izével keveredve.
1 megjegyzés:
Olgikám!
Ügyes vagy,kár,hogy nem tudtam megkóstolni.
puszi Zsu
Megjegyzés küldése