A csirke mellet kétujjnyi
vastagra, kockázzuk, vagy csíkozzuk.
Sózzuk, borsozzuk.
Megforgatjuk a
bundában. Egyszerre többet is rakhatunk a tésztába, szaporább.
Bő forró olajba
helyezzük, szinte azonnal megforgatom,
hogy le ne folyjon róla a bunda.
Aztán fedő alatt, majd a
nélkül sütöm.
Még egyszer forgatom.
A bunda:
Sűrű palacsinta tésztát
készítünk, sütőpor is kerül bele, vagy szódabikarbóna, az szelídebb.
Víz, tojás liszt 1 ek olaj.
Víz helyett tejjel is
finom.
A mártogatós:
Ketchup, (szója szósz),
méz (csili),pirított szezám mag.
Össze is forralhatjuk,
akkor jobban tapad a meleg húsra.
A kisütött húsokat még
forrón bele forgatjuk a mártogatósba.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése