Imádom a szűzpecsenye különleges izét!
Már nagyon sok formában kipróbáltam.
Most virslivel sajttal, spenóttal rétegezve, feltekerve kirántottam egyben egy kb 35 dkg.os darabot.
Karamellás, sós, citromborsos alma csatni is készült hozzá.
A barna cukrot meg karamellizáltam, ebbe került a felkockázott alma, csipet só, citrombors, citromhéj és fahéj került még hozzá.
Össze pároltam.
Pikáns kísérője a szűz pecsenyének!
2 db virslit is betekertem, spenóttal, sajttal,és bundáztam.
Egy fej felkarikázott hagymát és egy cikk fokhagymát, egy szeletelt burgonyát is sütöttem mellé.
A hús igy még ízletesebb.
Egy sajtszószos tésztát főztem ki hozzá, amit párolt káposztával kevertem el.
Ez volt a körete.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése