A salátával eddig csak ecetes, cukros dresszinggel voltam jó barátságban.
Az idén jól befejesedett a jégsalátám.
Itt olvastam az élettani hatásairól.
https://drtihanyi.com/egeszseges-eletmod/egeszseges-taplalkozas/a-fejes-salata-borre-hajra-es-egeszsegre-gyakorolt-jotekony-hatasa-20-pontban
Főztem is egy salátalevest!
De nem a hagyományosat!
Nálam került bele kapor, fokhagyma, egy kis fej mogyoróhagyma, pár kocka rebarbara nyél, egy szál tárkony,1 db húsleves leveskocka,és hogy ne legyen olyan fakó, pár levél piros spenót.
Egy világos rántást tejjel és tejföllel vegyesen engedtem fel. Ez volt a habarás.
Jól kifőztem, hogy ne érezzem a lisztes ízt.
Nagyon ízletes, ehető leves készült.
Azt hiszem barátságom a salátalevessel örök marad!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése