A csirkemellet felszeletelve (ne legyen nagyon vékony) pár órára,
de akár egy éjszakára is, joghurtba, állni hagyom.
Sütés előtt kiemelem a joghurtból (ami jól rátapadt) sózom, színes
borssal hintem meg.
A kukorica pelyhet apróra zúzom, egy zacskóban is lehet.
Most a gyors darabolóval zúztam össze, nem nagyon apróra.
(egy zacskóban is össze lehet törni klopfolóval.)
Megforgatom benne a hús mindkét oldalát.--Reszelt sajtot is lehet a
pehelybe keverni. Olajban kisütöm.
Köretnek rizs készült hozzá, és céklával fogyasztottam.
.
1 megjegyzés:
Ezt már én is próbáltam régebben és isteni finom!!!
Nagyon jó recepteket teszel fel,ez nekem duplán jó mert eszembe jutnak a rég nem használt receptek és megvan a másnapi menü is!!!:D
Megjegyzés küldése