2014. január 27., hétfő

Sült hal, héjában sült burgonyával.


A gyors ebéd, vagy vacsora megoldható vele.
A halat sózom ,citrom borsozom.
A kukorica lisztet paprikával ízesítem, ebben megforgatom.
 Kevés kókuszzsírban  mindkét oldalát  fedő alatt 2-2 perc alatt kisütöm.
Most tengeri halfilé sült.
Közben sül a mikróban a megmosott egész burgonya.
800W 5 perc elég neki. 
 Villát beleszúrva lehámozom,negyedelem és megforgatom a hal után visszamaradt kevés zsiradékban.
Szép pirosra sütöm, megszórom sült burgonya fűszersóval.
 Kész is az egy tál étel. 
Általam készített vegyes savanyúsággal fogyasztottam.
Tipp: a burgonyát pár percre konyhakendővel letakarom, így könnyebben lejön a héja.
A zsiradékban sütött hal és burgonya ropogósabb, mint olajban sütve.
A pálma és a kókuszzsír nagyon egészséges.
Én ezeket használom.

Nincsenek megjegyzések: