Csirkemell és szűzpecsenye párosítással sült a pecsenyém.
Mindkettőből kevés, maradék volt, ezért párosítottam.
Abban a serpenyőben, amiben sül , fűszeres olajat keverek. Ebbe kerül a szeletelt szűz és csirkemell.
Fűszerek: darabolt gyömbér,grill és gírosz fűszer, tarka bors.
2 cikk fokhagyma
Egy fél órát állni hagyom, egyszer legalább átkeverem.
Felforrósítva az olajat, a húsokat megpörösítem.
Előbb fedő alatt sül pár percet, kevés vízzel, majd anélkül készre pirítom.
A húsokat kiszedem.
A felezett, héjában sült burgonyát átforgatom a visszamaradt fűszeres olajban.
Nagyon ízletes pecsenye.
A gyömbér és a fokhagyma teszi pikánssá.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése