2014. augusztus 24., vasárnap

Gyömbéres pecsenye.

                                                                     



Csirkemell és szűzpecsenye párosítással sült a pecsenyém.
Mindkettőből kevés, maradék volt, ezért párosítottam.
Abban a serpenyőben, amiben sül , fűszeres olajat keverek. Ebbe kerül a szeletelt szűz és csirkemell.
Fűszerek:  darabolt gyömbér,grill és  gírosz fűszer, tarka bors.
2 cikk fokhagyma
Egy fél órát állni hagyom, egyszer legalább átkeverem.
Felforrósítva az olajat, a húsokat megpörösítem.
Előbb fedő alatt sül pár percet, kevés vízzel, majd anélkül készre pirítom.
 A húsokat kiszedem.
 A felezett, héjában sült burgonyát  átforgatom a visszamaradt fűszeres olajban.
Nagyon ízletes  pecsenye.
A gyömbér és a fokhagyma teszi pikánssá.

Nincsenek megjegyzések: