2016. január 10., vasárnap

Kávés szelet,karamell krémmel.


Egy gyorsan elkészülő tortaféle.
 2dl liszt
2 ek rizsliszt
 3 ek barna cukor
2 egész tojás
 1.5 dl tej
1 tasak kettő az egyben kávé por
 3 ek olaj
 1 kk sütőpor.
Folyós massza legyen.
A liszttől függ, hogy liszt, vagy tej kerül még bele.
Elektromos habverővel, jól kikevertem.
 Sütőpapírral bélelt, kerek teflon formába sült.
160 C °-on 25 percig
A lapot most  így feleztem és egymásra került a két félkör.
Krém:
3 ek karamellkrém-ez a dobozos sűrített tejből készült.
Jól össze kevertem.
Rákentem az egyik félkörre, rátettem a másik lapot.



Egy kevés töltelékkel átsimítottam a tetejét, csak annyival, hogy a kis csillag díszek megtapadjanak.
Gyorsan elkészül és nagyon finom. 
A kávé és a karamell együtt nagyon finom.







Nincsenek megjegyzések: