A LIDL-ben jutottam hozzá, unokahúgom jóvoltából. Eddig az ő fagyasztójában pihent.
Sokan nem teszik.
Pedig szerintem ki kell belezni, sót a fejét is le kell vágni, mert benne a kopoltyú keserű.
Így néz ki a belseje. Ezt bizony nem enném meg.
Megpróbáltam kiszedni a kopoltyút, mert szeretem a fejét, de nagyon nehéz, olyan kicsi a fej.
Így maradt a "lefejezés".
Nagyon apró szálkák vannak benne.
Ha jó ropogósra sül, ezt is meg lehet ennyi, jó kalcium forrás.
Sóban állt kicsit és paprikás kukorica lisztbe forgattam meg.
Jó kis házi savanyú uborka is került , a zöldséges, kusz-kusz köret mellé.
Sertés zsírban sül, így ropogósabb, mint olajban.
1 megjegyzés:
Nagyon ízletes hal. Kissé pocsolya íze van. Hát te sem hoztad meg a kedvem. A babrás, időigényes pucolásról nem is beszélve.
Szerintem most megint eltölt néhány hetet a mélyhűtőben.. Marad a lazac.
Megjegyzés küldése