Először használtam a sütőben, ezt a káposzta főző, cserép edényt.
Torma ,és mangold levélbe tekerve készült.
Házi darálás, saját szitálás a kukorica kása.
Füstölt, kockázott tarjával, és darált sertés dagadóval.
Zöld fűszernövények kerültek az edény aljára:
izsóp, kapor, majoranna, oregánó, metélő fokhagyma szár.
A sonka bőre és kolbász is ízesítésnek került bele.
Torma ,és mangold levélbe tekerve készült.
Házi darálás, saját szitálás a kukorica kása.
Füstölt, kockázott tarjával, és darált sertés dagadóval.
Zöld fűszernövények kerültek az edény aljára:
izsóp, kapor, majoranna, oregánó, metélő fokhagyma szár.
A sonka bőre és kolbász is ízesítésnek került bele.
A töltelék a szabolcsi töltött káposzta receptje, csak rizs helyett kukorica darával készül.
. Elő melegítettem 200 fokra a sütőt.
Ezután kerültek bele a vízzel felöntött tekercsek, később a paradicsom.
Egy kisebb tányérral nyomtattam le a töltikéket, a fedő is rákerült.
40 perc alatt kész lett.
A cserép edény nagyon jól tartja a hőt, még a kivétel után is puhult, és minden levet felszívtak a tekercsek.
Nagyon finom lett.
. Elő melegítettem 200 fokra a sütőt.
Ezután kerültek bele a vízzel felöntött tekercsek, később a paradicsom.
Egy kisebb tányérral nyomtattam le a töltikéket, a fedő is rákerült.
40 perc alatt kész lett.
A cserép edény nagyon jól tartja a hőt, még a kivétel után is puhult, és minden levet felszívtak a tekercsek.
Nagyon finom lett.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése