Kipróbáltam, a légkeveréses készülékemet, ebben sütöttem meg.
Feltekert állapotban (a papírral együtt) 8 egyenlő részre vágom.
Hosszú téglalapokat kapok. (a papír eltávolítása után)
Fahéjas porcukorral megszórom.
Erre kerülnek a félkör alakú, fahéjas, cukros vízben kissé megpárolt alma darabok.
Feltekerem, a szélét jól odacsippentem, ki ne nyíljon.
Megkenem barack lekvárral.
A sütés végén megszórom szeletelt mandulával.
25 perc,220C°-on.
4 megjegyzés:
Nem ázik el a tészta az almától? Ropogós marad a tésztája így is?
Biztosan nagyon finom!!!:))
Igen, egy kicsit lágy, nem marad ropogós.
Keresek egy másik receptet a tésztának.
De élvezhetően jó ízű így is.
Köszönöm a látogatásodat.
Nagyon szépek lettek.
Köszönöm Ani!
Megjegyzés küldése