A csirke mell szokványos elkészítésén kicsit változtatva, készült ez az étel.
Abban az edényben , amiben sül, készítem elő a húsit.
Két evő kanál olaj
1 kk gírosz fűszer keverék
Színes bors.
Ebben a fűszeres olajban várja a sütést a vékonyra szeletelt hús.
Egy fél órával a sütés előtt keverem össze a fűszeres olajjal.
2 db burgonyát megmosok.
Héjastól sül a mikróban 800 W-on 7 percig.
Egy tányéron a mikró tállal lefedve.
Amíg a burgonya sül a hús is elkészül.
Tíz perc alatt kész a menü.
Burgonyát karikázom, meglocsolom a hús zaftjával.
Savanyúság illik hozzá.
A bazsalikom dísz saját nevelés, el is fogyasztom.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése