2013. november 11., hétfő

Mézes, mustáros csirkemell, kapros puliszka golyókkal.


Csirke mellett  fel csíkoztam.
 Gírosz és toscana fűszer,fehér bors került rá.
Forró kókusz zsírban átforgattam.
Kevés vizet öntöttem alá, hogy kissé párolódjon.
Mikor zsírjára lesült 1 ek méz és 1 tk magvas mustárt,1 kk szójaszószt, egy pár cikk almát raktam hozzá.
 Jól átforgattam, átsütöttem.
 Kapros puliszka golyó készült hozzá.
Vegyes vágott savanyúság kísérte.

2 megjegyzés:

tücsi írta...

Finom ízkavalkáddal készült ez a csirkemell. Puliszkát még nem főztem semmilyen formában. Biztosan finom.:))

Olgis írta...

Érdemes kipróbálni. Szinte minden héten elkészítem. A kutyusom is kap belőle,ugyanis szép fényes lesz a szőre a kukorica liszttől.