2014. március 31., hétfő

Tejberizses,zabpelyhes rakott babapiskóta.



Ha  rövid idő alatt kell édességet készíteni, mindig ezt készítem.
Igaz pudinggal, de most variáltam.
Tejberizst főztem, fele arányban zabpehellyel.
 Darabolt áfonya, is került bele.
Barna cukorral és édesítővel ízesítettem.
A tűzről levéve vajat kevertem bele.
A babapiskótákat  kávés , zöld dió szirupos tejbe mártva, rétegeztem a grízes krémmel.
Csokoládé öntet készült hozzá, csokoládé, vaj, tejszín és 1 ek zöld dió sziruppal összefőzésével.
Így rétegeztem.

 Rétegezés után a hűtőbe került.
Kihűtés után, tálalás.


Csoki öntettel.
Tejszínhabbal is fogyaszthatjuk.


Nincsenek megjegyzések: