Olyankor készítem, ha maradnak piskóta darabok, egy süteményből.
Van "hulladék" pl. a hólabda készítésekor is.
Vagy egyszerűen csak körbe vágom a széleket.
Még jobb, ha vajas krémmel van töltve a sütemény, akkor már csak össze keverem egy kis lekvárral.
A felébe sült tök püré is került.
A felébe sült tök püré is került.
Babapiskótából is készülhet.
A mikrós süti is kiváló alapanyag hozzá.
Kerülhet bele kókusz, vagy darált dió.
Az aszalt barackot,áfonyát gyümölcs teába áztatom.
A masszából golyókat formálok, kicsit kinyitom és ide kerül a marcipános,áfonyás barack.
Barack helyett zselés cukorkát, birsalma sajtot,zöld dió befőtt darabokat, is rakhatunk bele, vagy áfonyát.
Ezután már csak azt kell eldönteni, hogy csokiba mártjuk, vagy ételszínezővel színezett kókusz reszelékbe forgatjuk.
Most rúdban is megformáztam,és krémet simítottam rá.
Csokizhatjuk, csak az egyik felét is, így még érdekesebb.
Színezett kókuszban meghempergetve.
Most rúdban is megformáztam,és krémet simítottam rá.
Csokizhatjuk, csak az egyik felét is, így még érdekesebb.
Színezett kókuszban meghempergetve.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése