Szeretem a palacsinta tésztába, bundába forgatott zöldségeket.
Most mozzarella sajtot is bundáztam.
A sajtot kicsit megvizeztem, egy bazsalikom levelet nyomtam rá, majd kukorica keményítőben megforgattam.
Aztán kétszer a masszába.
Súrú palacsinta tésztát készítettem, szódabikarbónával.
Liszt, tojás, tej felhasználásával.
Puffasztott amaránt és szárított búza csira is került bele.
Forró, bő olajban sültek ki a sajt , gomba, és brokkoli rózsák.
Szinte azonnal fordítom, ahogyan a forró olajba raktam, így nem folyik le a tészta a szeletekről.
Aztán még egyszer megfordítom.
Most héjában sült majonézes burgonya és lila hagyma lekvár került mellé, köretnek.
Most héjában sült majonézes burgonya és lila hagyma lekvár került mellé, köretnek.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése