2023. augusztus 29., kedd

Cordon bleu!




Régebben sokat készítettem.
ITT olvashatsz még róla,a blogomban!

Most megint előtérbe került.
Sertés szűz és csirkemell felhasználásával.
A húsokat előző este  fűszerezem, folpack közt klopfolom, megy a hűtőbe.
Másnap összeállítom.
Hús , sajt, spenót, sonka sajt, hús.




Az egyes rétegeket, ecsettel, tojással kenem meg, így biztos  nem csúsznak szét, panírozás közben.
A panír is saját készítésű.
Házi kenyeremből, kevés kukoríca pehellyel dúsítva.

Vigyázok, hogy mindenütt befedje a panír, főleg a széleken.
Babrás, de megéri a fáradozást  ez a finom ízvilág.
Frissen, hidegen , egyaránt kiváló.
Bármilyen köret illik hozzá.

Nincsenek megjegyzések: