Jamie készítette az egyik receptjében.
Nagyon megtetszett, és most egy halsütés kapcsán ki is próbáltam.
Lisztet vízzel pépesre keverünk.
Csiriz szerű legyen, hogy jól rátapadjon a húsra.
A zsemlemorzsát kevés olíva olajjal össze keverjük, el ne ázzon.
Jól keverhető legyen.
Fűszerezhetjük is a panírozandó húshoz illő fűszerrel.
A halhoz, most koriander , kevés kapor és amaránt pehely is került.
A csirizes masszát rákenjük a húsra,és megforgatjuk a fűszeres panírban.
Jól rá lapogatjuk.
Sütőpapíros tepsibe rakva sül a sütőben.
Igazán takarékos és egészséges módszer, olaj sem kell hozzá.
A halhoz sült még gomba , hagyma, burgonya és cékla is.
Borsós, sárgarépás rizs volt a körete.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése