2015. január 21., szerda

Bundázott hal, zöldségekkel.


A hal nálam hetente készül.
Finom tengeri halat készítettem.
Most bundáztam, és sült zöldségekkel fogyasztottam.
 Cékla, padlizsán, gomba és egy pár burgonya sült mellé.
A céklát és a burgonyát a légkeveréses, halogén sütőmben  sütöm.


A burgonyát negyedekre, a céklát karikára szeletelem, sütöm a légkeveréses készülékemben, és utána, kicsit átforgatom a a zsiradékon, a gomba és padlizsán mellett.
A hal, most palacsinta tésztában, pici sütőporral, kukoríca liszttel, kevés szárított búza csirával és puffasztott amaránttal készült.
A halat előbb rizsliszt és kukorica liszt keverékében forgattam meg, utána a palacsinta tésztában.
Kókuszolajban sütöttem.


Nincsenek megjegyzések: