2015. augusztus 20., csütörtök

Sült paradicsomot készítettem.


Fokozatosan érik a paradicsom.


Nálam a paprika alakú a kedvenc.
Jó húsos, nem leves.



Most egy kisebb mennyiség gyűlt össze, egy  kisadag sült paradicsomot készítettem.
Tavaly is készült.
Forró vízbe dobva ,remekül lejön a héja.

A magját is kiszedtem, daraboltam, besóztam.
Egy óra után átmostam a sótól , és ment a sütőbe,kókusz olajjal . 
Friss zöld fűszereket, fokhagymát aprítottam a késes aprítóval, ezt is elkevertem a sülés végén benne.
Zöld fűszerek:
oreganó
bazsalikom
tárkony
majoránna
kakukkfű
 izsóp

Egy részét még sütés után felhasználtam pizzás csigához. 

Egy kis üveggel  a nagylány unokát lepem meg.
Pirítósra,pizzához remek.

Nincsenek megjegyzések: