Fokozatosan érik a paradicsom.
Nálam a paprika alakú a kedvenc.
Jó húsos, nem leves.
Most egy kisebb mennyiség gyűlt össze, egy kisadag sült paradicsomot készítettem.
Tavaly is készült.
Tavaly is készült.
Forró vízbe dobva ,remekül lejön a héja.
A magját is kiszedtem, daraboltam, besóztam.
Egy óra után átmostam a sótól , és ment a sütőbe,kókusz olajjal .
Friss zöld fűszereket, fokhagymát aprítottam a késes aprítóval, ezt is elkevertem a sülés végén benne.
Zöld fűszerek:
oreganó
bazsalikom
tárkony
majoránna
kakukkfű
izsóp
Egy részét még sütés után felhasználtam pizzás csigához.
Egy kis üveggel a nagylány unokát lepem meg.
Pirítósra,pizzához remek.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése