Piskóta:
5 db tojás
5 ek cukor
5 ek liszt
2 kk sütőpor.
1 ek olaj.
Robotgép keveri az egész tojást a cukorral habosra.
A végén kanalanként megy bele az átszitál, sütőporos liszt.
Sütőpapírral bélelt tepsibe kerül.
Egy kevés masszát hagyok , elkeverem 1 kk kakaóval, és ezzel márványozom a tetejét-
180 C° 25 perc,légkeverésen.
Krém:
15 dkg laktózmentes margarin, 4 ek porcukor
1 db laktózmentes mascarpone.
Vajat a habosra keverem, végén bele keverem a maszkrapónét is.
A ketté vágott piskótára kenem, negyedelt eper szemekkel, ribizlivel beborítom, megy rá a másik lap.
kevés hűtés után, aránylag, szépen szeletelhető.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése