2019. február 21., csütörtök

Virágfánk, boldogi rózsa fánk készült!





Kedves meghívást kaptam a falunk közösségi házába, egy fánksütésre.
Volt kartársak, az iskola tanulói, patronáló, fenntartó közösségek képviselői, voltak jelen.
A közösségi ház vezetője Vályi Péterné-Ibolya receptje alapján sütötték, a finom, szalagos fánkot. 



Ibolya házi barack, meggy, és őszibarack lekvárjával ettük. 
Én egy üveg birsalma lekvárt vittem.

110 db készült, bőven jutott mindenkinek.
Nem mentem én se üres kézzel.
Virágfánkot sütöttem ,ehhez vittem a birs lekvárt, pirított diót,és kandírozott narancsot.
RECEPT


Kandírozott narancshéj!

Kellemes délutánt töltöttünk együtt.
Ilyenkor egy kicsit vissza jön a pedagógus énem, a szép iskolai emlékek.
A volt tanítványok, közül, van, aki már itt tanít az iskolában.
Kellemes délután volt!


Nincsenek megjegyzések: