A kerti munka nyáron, nem hagy sok időt a főzésre.
Egy gyors ebéd készült most.
Basmati rizst készítettem, borsóval.(saját termés a borsó.)
A legjobb , pergősre készíthető rizs.
Ujjnyi csirkemell darabok befűszerezve, sóval, borssal, saját készítésű zöld fűszer porral.
Olaj, kevés kacsa zsír és vaj keverékében megsütve.
Egy joghurtos saláta készült hozzá:
uborka mag nélkül lereszelve
koktél paradicsom kimagozva
1 cikk fokhagyma apróra vágva
só, frissen darált, színes ,bors, 1 kk magos mustár
kevés balzsam ecet,1 kk folyékony édesítő
zöld fűszerek:kapor-bazsalikom-kakukkfű-majoranna-izsóp
gauda sajt kockázva
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése