Multikhoz, meg nem megyek ebben a vírusos időben, az ember lánya, hirtelen felindulásból elkészíti magának!
Darált hús volt a fagyóban, (kb 90dkg) fokhagyma, megtermett a kertben.
Került hozzá még : piros szegedi por paprika (saját füstölés).
őrölt köménymag.
fekete bors
tengeri só
Mivel szalonnám nem volt, egy kis kacsa zsírt dolgoztam bele.
Egy nagyon kevés thai curryt is raktam bele, csak annyit, hogy ne legyen nagyon csípös, csak ízesítse kicsit.
Nagyon jól kidolgoztam, össze gyúrtam, állni hagytam.
Mivel bél sem volt itthon, amibe betöltsem
(már azt is rendeltem, mert lesz folytatás)
kis kolbász rudakat, olyan kis MICS-eket formáztam belőle.
Air Fryer ben sütöttem belőle kóstolót, valami finom lett!!!
Ismétlés lesz az biztos!
Tudom mit raktam bele, nincs benne tartósító, ízfokozó csak természetes alapanyagok.
Igaz nincs ,olyan finom, mint a szüleim által mangalica húsból, szalonnából készített házi kolbász, de én készítettem!
Ma a zöldséges bulguromhoz sütöttem belőle, a légkeveréses készülékben!
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése