Előző este bepácoltam, egy szép libacombot.Rajta volt a háj rész is.
Bors,saslik,grill fűszerek olajban ,ezzel bedörzsöltem.
Fokhagyma cikkekkel megtűzdeltem.
Fóliába csomagolva pihent.Sütés előtt egy kevés húspuhító sóval megszórtam.
Serpenyőben libazsíron mindkét oldalát átsütöttem.Előbb a bőrös rész, amit a pácolás előtt bekockáztam.
Ezután kuktába téve, kevés vizet hozzáadva 10 perc alatt puha lett. Zsírjára sütöttem.
Fokhagyma cikkekkel megtűzdeltem.
Fóliába csomagolva pihent.Sütés előtt egy kevés húspuhító sóval megszórtam.
Serpenyőben libazsíron mindkét oldalát átsütöttem.Előbb a bőrös rész, amit a pácolás előtt bekockáztam.
Ezután kuktába téve, kevés vizet hozzáadva 10 perc alatt puha lett. Zsírjára sütöttem.
Alma sült még mellette.
Azért nem tudom egészben megmutatni, mert elcsipkedtem, amíg a köret, zelleres burgonya megfőtt, meg a hagymalekvár elkészült.
Így már csak a maradékot szeleteltem a fotóhoz.
Azért nem tudom egészben megmutatni, mert elcsipkedtem, amíg a köret, zelleres burgonya megfőtt, meg a hagymalekvár elkészült.
Így már csak a maradékot szeleteltem a fotóhoz.
Nagyon jól néz ki, finom lehet!Emoke
1 megjegyzés:
Húúúú micsoda lakoma!!!
Nem csodálom hogy nem bírtad kivárni míg készen lett!Sokkal finomabb az étel a lábasból,mint a tányérból!:DDD
Megjegyzés küldése