2010. május 23., vasárnap

Az elmaradhatatlan hal!

Minden héten eszem halat.
Most pontyot kaptam ikrával együtt az unoka testvérem férje fogta.
Tengeri sóval, borssal fűszereztem.
Lisztbe forgattam, majd a következő masszába forgatva sütöttem ki olajban. 
Kukorica liszt tejjel , tojással,szódabikarbónával elkeverve.
 Egy finom ropogós kéreg sül a halra, no meg a finom ikrára.
Mennyei lakoma , egy kis sült burgonyával. 
Az olajba előzőleg egy csokor zöld fűszert sütöttem ki.
Oregano, majoránna, kakukkfű, lestyán, kapor, és édeskömény levél, egy új hagyma.
Olyan ropogósra sült , azt is megettem.
            Joghurtos salátával fogyasztottam!

1 megjegyzés:

Jutus írta...

Nyami,nyami én is imádom!!!:DDD