A sütő jó meleg volt.
A pita sütés közben összekevertem a kukorica lisztet és a finom kását tejjel ,szódabikarbónával, sóval.
Jól kidolgoztam
Két sütőpapír közt a tepsibe helyezve nyújtottam ki.
Derelye metszővel elvagdostam és a jó forró sütőbe pár perc alatt elkészült.
Este már Tv nézés közben ettem.
Természetesen az unokámnak is jutott belőle.Nagyon szeretem a kukoricás ételeket!
2 megjegyzés:
Ez most nagyon ciki!!!!.....,de még is megkérdem,mi az a kása??? Én eddig azt hittem hogy rizs,de akkor azt hogy lapítod ilyen simára? A másik kérdésem pedig:mivel etted,csak úgy natúr,vagy mártogatóssal?
Bocsi hogy ilyen ostoba kérdéseket teszek fel,de.....:)))
Ez is kukorica kása, de a finomabb.
Mert van ugye a kukorica liszt, a kása(dara) a közepesen darabos és a durvább , azzal még káposztát is töltünk, meg tormába is göngyöljük a káposzta helyett.
Csak magába ettem, de szoktam fokhagymás joghurtba is mártogatni.
Megjegyzés küldése