Az összeállítás is változott.
Előbb házi krémes krémmel, majd saját készítésű, saját termésű mini kivikből készült dzsemmel kentem meg.
Erre került a fagyasztott cseresznye (szintén saját termés)
Rá a második lap.
Tetejére tejszínhab díszítésként zöld dió szeletek,és cseresznye került.
Tetejére tejszínhab díszítésként zöld dió szeletek,és cseresznye került.
A zöld dió szirup karamellizálódott a sütéskor, és valami fenséges íze lett a lapoknak.
A zöld dió karamelles íze, keveredik a cseresznye egyszerű izével, a kivi pikáns aromája már csak ráadás!
A zöld dió karamelles íze, keveredik a cseresznye egyszerű izével, a kivi pikáns aromája már csak ráadás!
Zöld diót Gooldenfoodtól kapok.
https://www.facebook.com/goldenfood.info?ref=ts&fref=ts
https://www.facebook.com/goldenfood.info?ref=ts&fref=ts
Csütörtökönként küldöm nekik a recepteket.
Cserébe kapom a diót.
Cserébe kapom a diót.
Valamikor én is készítettem.
Van egy űveg, most már 10 éves zöld dió befőttem.
Az elismerés!
Van hozzá egy kis történeti leírás is.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése