2013. június 24., hétfő

Csirkepörkölt kusz-kusz-al.



Nagyon kívántam már egy finom pörköltet.
Volt zúza, máj, pulyka töke, csirke szárny és comb is benne. 
Így szeretem, ha több fajta húsból készül, jól lesütve zsírjára.
A pulyka tökét még nyersen megszurkálom kés hegyével, szépen kinyílik, így jobban át járja a szaft.
Gyors köretet választottam a kusz-kusz-al hamar kész lettem. 
Kétszeres mennyiségű forró víz, egy kis étel ízesítő  egy Csokor zöld fűszer növény a kertemből.
Oreganó, tárkony, lestyán, izsóp, petrezselyem. 
Nagyon finom lett
 Savanyúságnak egy vegyes vágottat bontottam meg, ami saját készítésű.
Egy kevés rukkolát is ettem hozzá.


1 megjegyzés:

HajniZoli írta...

Jöhet hozzánk is így ahogy van, tökéletes ebéd!