50 dkg liszt
2 ek kacsa zsír
2 dl kókusztej
1 dl víz.
1 db tojás
3 dkg élesztő
2 kk só
1 kk cukor
1 mk őrölt tárkony.
1 mk girosz fűszer
1 mk oreganó
csipet majoránna
csipet majoránna
1 kk sikér
csipet aszkorbitum
Kétfelé vettem a tésztát.
feléből KOMBE készült.
A másik felét kinyújtottam ujjnyi vastagra,
lekentem kacsa zsírral.
Rá került a saját készítésű pizza szósz.
Apróra vágott bacon szalonnával, füstölt tarjával, szeletelt bambuszrüggyel elkeverve.
Csíkokra szeletelt sajttal szórtam meg.
Rá került a saját készítésű pizza szósz.
Apróra vágott bacon szalonnával, füstölt tarjával, szeletelt bambuszrüggyel elkeverve.
Csíkokra szeletelt sajttal szórtam meg.
Így a tepsiben , ha érintkeznek nem ragadnak össze, és jó ropogós lesz a külsejük is.
Két ujjnyi csíkokra vágtam,és így kerültek a szilikon lappal bélelt tepsibe.
Két ujjnyi csíkokra vágtam,és így kerültek a szilikon lappal bélelt tepsibe.
Forró 200C°-os sütőbe került.
10 perc után 180 c°-ra mérsékeltem a hőfokot.
Így sült még 20 percig.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése