Már rég készülök rá, hogy kelkáposzta levelet sütök bundában.
A tojást, tejet, lisztet, kevés szódabikarbónával simára kevertem.
A kel leveleket megmostam, lecsepegtettem.
lisztben megforgattam.
Most egy zacskóba raktam a lisztet , abban ráztam össze a levelet a liszttel.
Nagyon praktikus, nincs mosatlan és egyenletesen ragad a liszt.
A kel leveleken kívül, gombát és csirkemell csíkokat is bundáztam.
A csirke húst sóztam, borsoztam, fólia alatt kicsit megklopfoltam .
A gombát is megforgattam a lisztben.
Belisztezés után a palacsinta tésztába mártva, forró olajban sültek.
Gomba
Kel levél .
Most a pálma olajat használtam, adtam hozzá diónyi vajat is.
A köret zöldséges rizs lett.
A megmosott rizst,kétszeres tengeri sós vízben főztem, borsóval, sárgarépával, saját készítésű darált zöldséggel, együtt.
Savanyú uborkával fogyasztottam.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése