2015. szeptember 6., vasárnap

Krémest sütöttem!


Kész, nyújtott, leveles tésztából sültek a lapok.
A felsőt már fel kockázva tettem a sütőbe.
Krém:
2cs tejszínes pudingporból, 6 dl vízzel, 3 ek cukorral pudingot főztem.
Eredetileg vanília pudingot ír a recept, de én allergiás vagyok a vaníliára, ezért, egy mandula esenc kerül bele.
 Kevés étel színezéktől lesz sárga.
Még melegen bele kevertem 5 tojás keményre felvert fehérjét.
Jól átforgattam, szinte megfőztem.
1 ek expressz zselatin is került bele.
Most egy karamellkrémes réteg került előbb a lapra.
Kevertem hozzá keveset a krémből és ez került alulra, majd rá a krém.


Ezután a felső lap.

Mindig bajban vagyok a fogyasztásával, villával, kanállal, kézzel? 
Mikor, hogy esik jól.

Nincsenek megjegyzések: