Ma egy adag kelt tésztát kelesztett a kenyérsütő.
Nagyon jó ez a recept!
Készült belőle:
FÁTYOL KALÁCS
Gyönyörű a belseje!
CSERESZNYÉS BUKTA
Főzött Pudingba tettem a cseresznyét, kevés útifű maghéjjal.
Ez megfogja a tölteléket, nem folyik ki.
Nyírfa cukrot használtam, fahéjjal ás tonka babbal is izesítettem.
A kimaradt tojás fehérjébe belekevertem a maradék cukrot, a diót ,egy kis szeletelt,mandulát és megsütöttem.
Kis kekszek lettek.
Csodás ízű!
Maradt egy kevés darált tepertőm, az előző sütésből. Hajtogattam, illetve tekertem, mint a bejglit.
Citrom bors és őrölt római kömény ízesítette a tepertőt, és Himalája só, mert az alaptészta kissé édeskés.
2 megjegyzés:
Jó sok félét sütöttél! Nagyon tetszetősek!
Köszönöm, Ani!
Megjegyzés küldése