2018. április 25., szerda

E-heti kenyerem!


A szokásos módon ,bolti élesztő nélkül, saját készítésű kovásszal sült a kenyerem, vas lábasban sütve , a napon kelesztve!


Gyönyörű a belseje is.

Mint, mindig, most is 2 lángos is készült a kenyértésztából.
Most ,tejfölösen, sajtosan, aprított medvehagymával.
A frissen sült gordon bleu és bundás csirkemell ,friss kenyérrel.

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

Szia Olgis!Légy szíves írd már le a kovászod és a kenyér receptjét.Összeállítását és sütését? Köszönöm.Teljes kiőrlésű tönköly búzából szoktam sütni.

Olgis írta...

Itt megtalálod. Az élesztőt 5dkg kovásszal helyettesítem. Köszönöm a megkeresést.
https://bloggeranyo.blogspot.hu/2013/03/heti-kenyerem.html

Olgis írta...

Itt a kovász leírása is.
https://bloggeranyo.blogspot.hu/2014/10/kenyer.html

teller-cake írta...

Oh, ez igazán csodálatos!!